ASLANTÜRK MAKİNE VE ENERJİ KAZANLARI İM. İNŞ. SAN. ve LTD. ŞTİ

Dilovası/KOCAELİ

Makine İhtisas Sanayi Bölgesi 27. Sokak No:8

8:30 - 18:00

Pazartesi-Cumartesi

Hakkımızda

1996 yılında Hüseyin ŞENTÜRK tarafından kurulan şirketimiz, geçen zaman içerisinde Türkiyenin en önemli tank ve kazan imalat şirketlerinden birine dönüşmüştür. Egzoz gazı soğutma sistemlerininin yanı sıra buhar üretimi ve geri kazanım sistemlerinin lider tedarikçisidir. Atık gazların, atık ve atıkların üretimden veya yanma süreçlerinden verimli, çevre dostu ve sürdürülebilir geri dönüşümü için üretim şirketimizin üretim anlayışının merkezinde yer almaktadır.

 

Enerji, kimya, madencilik ve metarulji endüstrileri gibi enerji yoğun sektörlerdeki teknolojik zorlukların yanı sıra müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına dikkat ederek ve kendi teknolojik bilgi birikimimizle, temel ve detay mühendisliğimizle de dairesel ekonomiyi ele alarak müşterilerimize değer katmak ve güvenilirlik sağlamak öncelikli amaçlarımız arasında yer almaktadır. Sürdürülebilir enerji geri kazanımı, enerji tedariği kavramları, kaynakların verimli kullanılması yoluyla çevresel koruma ve emisyon azaltıcı sistemleri, Aslantürk Makinenin üretim ve imalatlarının köşe taşlarındandır. Şirketimizin ana hedeflerinden biri yedek parçaların ve komple sistemlerin üretilmesidir.

 

Kocaeli/Gebze’de yaklaşık olarak 4800 metrekarelik bir üretim tesisi ve inşaat aşamasında olan Kocaeli /Dilovası Makineciler OSB’de 8400 metrekarelik tesislerimiz ile Avrupa standartlarına uygun üretim yapılan ve uluslararası çevre, kalite ve güvenlik standartlarına uygunluk, üretim süreçlerimizin sürdürülebilirliğini sağlamıştır. 1.000.000’den fazla insan-saat üretim kapasitesi ile müşterilerimizn projelerinde kaliteli, esnek üretim sunmaktayız.

 

Şirketimiz için önemli olan çevre dostu, enerji kaynaklarının verimli kullanılarak atıklarıdan enerji geri dönüşümü elde edebilme teknolojisinin(Azalt, yeniden kullan, geri dönüştür) desteklemesidir. Biokütle, atık ve atık ısının çeşitli işlemlerden yararlanarak endüstriyel kullanımlar için buhar üretilmesi . Atık ısı kullanarak ve aynı zamanda karbondioksit emisyonlarını azaltarak birinci kaynakların(kömür, doğalgaz vb) ürünlerin kullanımını azaltmaktadır. Müşterilerimizin potansiyel enerji kaynağı verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için teknolojilerini daha fazla geliştirmeye ve optimize etmeye yönelik sürekli çabalamaktayız.

 

20 yıla kadar kazanların dayanıklılığını arttırmak, aynı anda daha uzun üretim süreleri, daha az arıza süresi ve daha fazla döküm elde etmek amaçlanarak üretim teknolojileri uygulanmaktadır. DIN EN ISO 9001:2008’e göre ASME(ABD) PED(AVRUPA) ve GB(ÇİN) HSE kalite yönetimi ve en yüksek teknik ve çevre standartları yeniliğin öncüsü olarak, sürdürülebilir bir enerji kaynağına önemli bir katkıda bulunmak, kaynakları koruma ve dolayısıyla daha temiz bir çevreye katkıda bulunmak şirketimizin en önemli amaçlarından biridir.

 

Tüm bu çerçevede içerisinde şirketimiz imalatlarında dolayı dünya ve ülkemiz içerisinde öncelikli demir çelik sektöründe hizmet eden ve sektöründe öncü firmaları referans listesine eklemiştir.

Neden Biz ?

Kusursuz
Planlama

Aslantürk Makine olarak üretim planlamamız dakik ve düşük maliyetlidir.

Profesyonel
Kadro

Aslantürk makine bünyesinde yer alan çalışma arkadaşlarımız sektörün aranan uzmanları.

Güçlü
Referanslar

Çoğunluğu yurtdışında yer alan kendi sektörlerinin vazgeçilmezlerine üretim yapıyoruz.

Sektörel
Tecrübe

27 yıllık üretim ve sektör tecrübemizle müşterilerimizin taleplerini birebir karşılıyoruz.